‘'Sen misin Futbol'da faaliyet izni vermeyen…''

‘

Bandırmalı Beşiktaş'lılar Federasyon Başkanı Demirören'e gönül koydu.

Bandırmada, bir araya gelerek 2009 yılında Minik Genç Bayanlar ve Yıldız Bayanlar kategorisinde Voleybol takımı olarak Balıkesir Amatör Voleybol liginde mücadele veren Bandırma Beşiktaş Gençlik ve Spor kulübü futbol dalında faaliyet vizesi alamadı.

Beşiktaş kulübü Başkanı Fikret Orman çalışmalarını yakından takip ettiği Bandırma Beşiktaşlılar Gençlik ve Spor Kulübünün her kategoride faaliyet göstermesine olarak tanırken, 2013 yılında kurulun Futbol okulunun 2014/2015 futbol sezonunda federe olarak Balıkesir ili Marmara Bölgesi U-11, U-12, U-13 liglerinde mücadele etme isteklerine Federasyondan vize çıkmadı.

Eski Beşiktaş başkanı Olan, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, aynı isimde iki ayrı kulübün faaliyet göstermesine olanak tanımaması, Bandırma’lı Beşiktaşlıları kızdırdı.

Bandırmalı Beşiktaşlılar Gençlik ve Spor kulübü önceki akşam yönetim kurulu ve teknik heyetle bir araya gelerek U-11, U-12 ve U-13 liglerinde bu sezon mücadele etmenin hukuksal boyutunu araştırdılar.

Voleybol`de Minik Bayanlar ligi başlıyor

2014-2015 Balıkesir Minik Bayanlar Voletbol başlıyor. Balıkesir BŞB. Susurluk Eğitimspor, Balıkesir Gençlik Merkezi A ve B takımları yanı sıra Bandırma Beşiktaş Gençlik ve spor kulübü takımlarının mücadele ettiği lig 2 Aralık Salı günü başlıyor.

Bandırma Beşiktaşlılar gençlik ve spor kulübü ilk karşılaşmasını 2 Aralık Salı günü ŞMG salonunda Balıkesir BŞB spor ile yapacak.

Saat: 18.oo deki karşılaşma için ŞMG salonunda bir araya gelecek olan Bandırmalı Beşiktaşlılar lige Şhoow`la başlayacak.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı